Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Verzend en Retourneren

Retouren:

Je kunt artikelen onder bepaalde voorwaarden aan Speaker & Co retourneren. Retourzendingen zijn voor kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Speaker & Co niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een track-en-trace code van het pakket en bewaar deze goed. 

Voorwaarden:

Je retourneert het artikel binnen de zicht termijn van 14 kalender dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. De seal van data dragers of software producten mag niet verbroken zijn.

Artikelen die je niet kunt retourneren

Luidsprekerdoek van de rol, materialen die niet meer in oorspronkelijke staat zijn. Luidsprekers welke gemonteerd en/of elektrisch aangesloten zijn geweest (zowel met aansluitklemmen als met schuif stekkers/soldeer lippen), elektronische componenten waaraan is gesoldeerd of waarvan de aansluitdraden zijn afgeknipt, verbogen of anderszins vervormd zijn, materialen waarin is geschroefd, geboord, aan is gesoldeerd of gelijmd of anderszins gemonteerd of geassembleerd zijn geweest.

 

Procedure


Voor een snelle en correcte afhandeling is het noodzakelijk dat je het artikel eerst retour meldt dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar titus@speakerenco.nl . Eventuele betalingen worden binnen 8 werkdagen na de ontvangst van het artikel aan je terug betaald

 

Verpakken


Je retourneert het artikel in een deugdelijke liefst de oorspronkelijke verpakking (de verpakking waarin je het hebt ontvangen). Artikelen die wij ontvangen met transport schade door onzorgvuldig verpakken komen niet in aanmerking voor creditering.