Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Luidsprekerdoek voorverpakt 120 x 75 cm

Luidsprekerdoek, ook wel bekend als speakergrill doek of akoestisch doek, is een speciaal ontworpen stof die wordt gebruikt om de voorkant van luidsprekers te bedekken. Het doel van luidsprekerdoek is om de luidsprekercomponenten te beschermen tegen stof en vuil, terwijl het tegelijkertijd een minimale invloed heeft op de geluidskwaliteit. Luidsprekerdoek is meestal gemaakt van een dunne, ademende stof die geluidsgolven gemakkelijk doorlaat, zoals polyester of een mix van synthetische materialen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen om te passen bij de esthetiek van de luidspreker of de omgeving waarin deze wordt gebruikt.

Toon als Tabel Lijst
Sorteer op
Paginagrootte per pagina

120 x 75 cm verkrijgbaar in 42 kleuren

Vanaf €16,75 incl. BTW

Nippies plastic (grille fixing studs)

Nippies (grille fixing studs)
€0,94 incl. BTW exclusief verzendkosten

Klittenband zwart per meter

Klittenband zwart 16 mm breed. Zelfklevend. Met behulp van dit klittenband kun je heel eenvoudig luidsprekerdoek bevestigen op bijvoorbeeld MDF of kunststof. De ondergrond moet droog schoon en vetvrij zijn.
€1,90 incl. BTW exclusief verzendkosten

Klittenband wit per meter

Klittenband wit 16 mm breed. Zelfklevend. Met behulp van dit klittenband kun je heel eenvoudig luidsprekerdoek bevestigen op bijvoorbeeld MDF of kunststof. De ondergrond moet droog schoon en vetvrij zijn.
€1,90 incl. BTW exclusief verzendkosten

Stalenboekje Luidsprekerdoek, 42 Kleuren

Alle 42 verkrijgbare kleuren in één bundel
€19,00 incl. BTW exclusief verzendkosten